چوب پلاست

پروفیل چوبی چیست؟

kianchoobco

پروفیل چوبی چیست؟ همانطور که می دانید برای استفاده از چوب ها در صنایع مختلف روش های متفاوتی وجود دارد. زیرا ما نمی توانیم به صورت خالص و طبیعی از چوب ها استفاده کنیم. چرا که باید یک سری شرایطی را در آن ها به وجود آوریم تا برای ما در صنایع مختلف قابل استفاده باشند. یکی از راهکارهایی که در این حوزه وجود دارد استفاده از پروفیل های چوبی است. از معروف ترین و جدید ترین پروفیل های چوبی می توان به چوب پلاست ها اشاره کرد. برای خرید چوب پلاست در گلستان از جمله خرید نبشی در گلستان می توانید به فروشگاه کیان چوب در این شهر مراجعه کنید.

پروفیل های چوبی تکه های قابل استفاده از چوب ها هستند که می توان از آن ها به راحتی در صنایع مختلف استفاده کرد. به این شکل دیگر مشکلاتی که با چوب های خالص و طبیعی برای استفاده در صنایع وجود داشت از بین می رود. از خوبی پروفیل های چوبی می توان به اندازه های متفاوت آن ها اشاره کرد. به طوریکه در ابعاد مختلف و مورد نیاز در هر صنعت می توان آن ها را تولید کرد. همچنین می توان از کیفیت و جنس های مرغوب و قابل استفاده آن ها گفت که کار را برای صنعتگران حوزه چوب راحت کرده است. در ادامه این مطلب به توضیح در مورد پروفیل های چوبی و انواع آن ها خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

پروفیل چوبی چیست؟

به طور خیلی خلاصه می توان گفت پروفیل های چوبی چوب های چهار تراشی هستند که لبه های آن ها گرد شده است. در حقیقت این نوع قطعات چوبی را پروفیل های چوبی می نامند. پروفیل های چوبی تحول عظیمی را در صنایع به وجود آوردند. استفاده از چوب ها در صنعت کار راحتی نبوده و نیست. اما پروفیل های چوبی سختی کار را از بین بردند و توانستند استفاده از چوب را در صنعت تبدیل به کاری مرسوم و معمول کنند. استفاده صنایع مختلف از چوب در دنیای امروز گواهی بر این مدعا است.

پروفیل های چوبی ابعاد و اندازه های مختلفی دارند. همچنین شما می توانید به سفارش خودتان و آن طور که به این پروفیل ها نیاز دارید از تولید کننده در خواست کنید که پروفیل هایی مطابق با آن چه که نیاز دارید تولید کند. جنس پروفیل ها نیز می تواند متفاوت باشد. ام دی اف یکی از معروف ترین موادی است که برای تولید پروفیل ها به کار می رود. کاربردهای پروفیل ها نیز بسیار گسترده و وسیع است. از پروفیل ها می توان در استفاده و تولید کفپوش ها، نمای ساختمان ها، نرده و پرگولا، نمای لوور، نیمکت، پوشش سقف و … استفاده کرد. البته این ها صرفا کاربردهای پروفیل های چوبی در صنایع ساختمانی و معماری است. در سایر صنایع نیز استفاده های زیاد و خوبی می توان از پروفیل ها داشت.

 

 

kianchoobco

پروفیل چوبی

چطور بهترین پروفیل را انتخاب کنیم؟

یکی از مهم ترین موضوعاتی که برای تهیه پروفیل ها باید در نظر بگیریم این است که چطور می توانیم بهترین پروفیل را انتخاب کنیم؟ در حقیقت برای دانستن این موضوع که بهترین پروفیل چگونه باید باشد در ابتدا باید به دنبال این موضوع برویم که چه نکاتی باید در یک پروفیل خوب رعایت شود. این نکته به ما کمک می کند که راحت تر به پرسش پروفیل چوبی چیست؟ پاسخ دهیم. یا اینکه باید بدانیم که یک پروفیل خوب چه ویژگی هایی دارد که پروفیل خوب نامیده می شود. پس از دانستن این موارد می توانیم به خرید پروفیل اقدام کنیم و بهترین پروفیل موجود در بازار را برای پروژه ای که مدنظر داریم تهیه کنیم.

از جمله نکاتی که باید برای خرید و تهیه پروفیل ها مدنظر قرار دهید این است که آیا می خواهید از پروفیل های ساده استفاده کنید یا طرح دار؟ خب مشخص است که پروفیل های طرح دار هزینه بیشتری هم خواهند داشت اما مهم این است که در ابتدا برای خود تعیین کنید که کدام مورد می تواند پاسخگوی نیاز شما باشد. مرحله بعدی این است که باید تعیین کنید که این پروفیل می خواهد دقیقا در چه صنعتی و به چه شکلی مورد استفاده قرار بگیرد؟ این نیز مهم است. مهم است که بدانید می خواهید از پروفیل برای نمای داخلی استفاده کنید یا برای نمای خارجی. منظور از نمای داخلی همان دکوراسیون داخلی (همانند مبلمان، کفپوش و …) و منظور از نمای خارجی نیز همان نمای ساختمان است.

اگر برای نمای خارجی قرار است از پروفیل های چوبی استفاده کنید باید بدانید که آن پروفیل باید در مقابل باد، باران، برف و خلاصه همه عوامل طبیعی و غیر طبیعی بیرونی مقاومت داشته باشد. لذا این موضوع بسیار برای آن حائز اهمیت است. در نمای داخلی اما بیشتر موارد مربوط به زیبایی و ظاهر آن پروفیل اهمیت دارد که باید به آن ها پرداخت.

روش تولید پروفیل چوبی چیست

فرایند تولید پروفیل های چوبی به این صورت است که بایستی برش های کوچکی بر روی چوب ها ایجاد شود. سپس الوارهای بریده شده به قطعات کوچکتری تقسیم می شوند. به وسیله ابزار رنده این برش ها را نیز به صورت بسیار دقیق تر ریز می کنند. نکته ای که حائز اهیمت است این است که دستگاه رنده ای که برای این کار استفاده می شود باید به گونه ای مقاوم و محکم باشد که بتواند از پس این برش ها بر بیاید.

به همین منظور برای این کار از رنده های رو بلند استفاده می شود. نکته دیگری که قابل ذکر است این است که برای اینکه چهار طرف چوب رنده شده دارای یک اندازه باشند باید از دستگاه گنده گیر استفاده کرد. پس از این مراحل به وسیله دستگاه فرز رو بلند طرح مورد نظر بر روی چوب زده می شود و الوارها به پروفیل های چوبی تبدیل می شوند.

 

پروفیل چوبی چیست

پروفیل چوبی

کاربردهای پروفیل های چوبی

از انواع پروفیل های چوبی برای استفاده در تولید در، پنجره، قرنیز و امثال آن ها می توان استفاده کرد. همچنین کفپوش ها و نمای خارجی ساختمان نیز مواردی هستند که می توان برای آن ها از پروفیل های چوبی استفاده کرد. جدیدترین نوع پروفیل های چوبی در بازار چوب پلاست نامیده می شود. چوب پلاست ها نیز کاربردها و مدل های مختلفی دارند. همچنین هرکدام از آن ها با توجه به مواد و طراحی که دارند دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *