چوب پلاست

معرفی قابلیت رنگ پذیری چوب پلاست

چوب پلاست ویژگی های بسیار زیادی دارد که از همه مهم تر رنگ پذیری چوب پلاست می باشد . چوب پلاست شامل دسته بزرگی از مواد کامپوزیتی می‌شود که در آن‌ها می‌توان از انواع پلاستیک پلی پروپیلن تا پی وی سی استفاده کرده و برای اتصال و پر کردن نیز از مواد مختلفی مانند آرد چوب یا الیاف کتان استفاده می‌شود . برای خرید چوب پلاست در گلستان می توانید به فروشگاه کیان چوب مراجعه کنید.

ساخت این نوع مواد ، نه تنها تصور سنتی از کامپوزیت چوب که فشرده موادی چون خرده چوب یا تخته‌ های فیبری با تراکم متوسط را تداعی می‌کرد تحت تاثیر قرار داده ، بلکه نسل جدیدی از محصولات با کارآیی بسیار بالا را نیز عرضه کرده است اولین نسل کامپوزیت‌های چوب پلاستیک از ترکیب آرد و یا تراشه‌ های چوب بازیافتی و اتصال دهنده ساخته می‌شد که برای مصارف ساده ‌تر بسیار کارآمد بودند . در این مقاله به توضیح درباره رنگ پذیری چوب پلاست میپردازیم .

رنگ پذیری ، چوب پلاست
رنگ پذیری ، چوب پلاست

قابلیت رنگ پذیری چوب پلاست :

در ابتدا به مزیتی که چوب پلاست دارد می توان اشاره نمود . این مزیت ویژگی مهم و کاربردی هست که چوب پلاست را نسبت به متریال های دیگر مثل ترموود متمایز می کند . این ویژگی رنگ پذیری چوب پلاست می باشد . دوام رنگی که چوب پلاست ها دارند ، بسیار بالا می باشد . تنها آسیبی که در طول سالیان ممکن است برای این متریال ایجاد شود ، رنگ پریدگی جزئی می باشد . این فرایند طبیعی بوده و نمای نامناسبی را بعد از رنگ پریدگی ایجاد نمی کند .  . تنها مساله ای که این تغییر رنگ را نسبت به مصالح مشابه مانند چوب ترمو (ترمووود) برجسته میکند این است که این تغییر رنگ در چوب پلاست یکبار اتفاق می‌افتد . ولی در چوب ترمو (ترمووود) تغییر رنگ بصورت دائمی در حال اتفاق افتادن است .

علاوه بر قابلیت رنگ پذیری چوب پلاست ، این مجصول ویژگی های دیگری دارد که عبارتند از :

۱- سازگاری با محیط زیست :

چوب پلاست از محصولات پسماندی و صد در صد قابل بازیافت حاصله از خود چوب ، دور ریزهای چوب ، پسماندهای کشاورزی و پسماندهای پلاستیکی به دست می آید . به طور کلی چوب پلاست (چوب پلاستیک) یک محصول دوستدار محیط زیست محسوب می شود . در طی فرآیند تولید چوب پلاست تقریبا تمام مواد ورودی مصرف می شود.و پسماند خاصی به جای نمی گذارد . شاید تنها نکته منفی در این زمینه تولید آلاینده هایی نظیر کربن دی اکسید باشد که این مورد به وسیله فیلتر کردن آلاینده های خروجی تا حد زیادی جبران می شود .

۲- مقاوم در برابر آتش سوزی :

تمامی محصولات چوب پلاستیک به خودی خود ، ضد حریق نیستند . اما معمولا محصولات با کیفیت دارای خاصیت ضد حریق هستند . به این معنا که از شعله ور شدن آتش جلوگیری می کنند و خود باعث تشدید آن نمی شوند . از آن جایی که بخش قابل توجهی از کامپوزیت چوب پلاست از پلاستیک ساخته شده است. به طور طبیعی میل به آتش سوزی به هنگام حریق در این محصول بالاست . ولی به واسطه مواد افزودنی و استانداردهایی که برای این محصول تعریف شده است این مشکل تا حد زیادی برطرف شده است .

۳- مقاومت بالا در برابر هر نوع اقلیم :

این محصولات از مقاومت بالایی در معرض باران ، آفتاب و برف برخوردار هستند که در مقایسه با محصولات مشابه خود (ترمو وود) چندین برابر مقاوم می باشند . این محصول در طول ۲۴ ساعت غوطه وری در آب فقط ۱.۵٪ جذب آب (در پروفیلهای خام) و( در پروفیلهای سند شده این میزان۳% میباشد) دارند در واقع این محصولات با این درصد جذب آب طی دوران مصرف در صورت نصب صحیح به هیچ وجه خراب نمی شوند. و سازگاری کامل با هر نوع شرایط آب و هوایی دارند .

رنگ پذیری ، چوب پلاست

۴- تنوع در رنگ بندی :

رنگ قهوه‌ای نماینده‌ای از طبیعت در فضای زندگی ماست و وقتی از آن در فضاهای متفاوت در طراحی منزل مسکونی خود استفاده می‌کنیم .به ما تازگی و طراوت را القا خواهد کرد و حس لذت بخشی را برای افراد ایجاد میکند . در واقع علاوه بر رنگ پذیری چوب پلاست که در بالا درباره آن توضیح دادیم. تنوع رنگی این محصول هم ویژگی بارزی است که نظر افراد را به خود جلب میکند .

رنگبندی چوب پلاست:

پروفیل چوب پلاست‌ با رنگ قهوه‌ای ، گردویی ، شکلاتی و سفید که ترکیب آن‌ها با رنگ‌هایی مانند : فیروزه‌ای و سبزآبی حسی آرامبخش را در فضا ایجاد می‌کند . این رنگ چوب پلاست علاوه بر این که کمتر کثیف می‌شود با گذر زمان هم به تدریج رنگ آن پریده‌تر و زیباتر می‌شود و در قیاس با قیمت چوب ترموود ، قیمت چوب پلاست کمتر و استحکام آن بیشتر است . در نماهای شهری اگر از ترمووود یا چوب پلاستیک قهوه رنگ با طرح چوب استفاده کنیم ، بسیار نمای خود را زیباتر خواهیم کرد .

رنگ پذیری ، چوب پلاست

برخلاف سایر مواد مثل پلای وود ، ام دی اف ، اچ پی ال و … چوب پلاست نیازی به محافظت از سطح ندارد. و بنابراین در هزینه های پوشش سطح ، کارگری و زمان صرفه جویی می شود . اما در صورت لزوم قابلیت رنگ پذیری چوب پلاست نیز وجود دارد. از رنگ های روغنی میتوان جهت رنگ آمیزی سطوح این محصول استفاده نمود . رنگی که بر روی پروفیل چوب پلاست زده میشود . پس از گذشت حدود ۲ سال از رنگ نما به رنگ مقطع چوب پلاست تغییر میکند و این تغییر ثابت میماند . تداوم تاثیر نور خورشید و تغییرات آب و هوایی باعث این تغییر رنگ هستند .

علاوه بر رنگ پذیری چوب پلاست ، فرمول‌های ساده چوب پلاستیک می‌توانند ترک‌ها ، سوراخ‌ها و سایر عیوب سطحی روی مبلمان ، چوب‌کاری ، قالب‌گیری ، کابینت‌ها ، پانل‌ها ، تخته سه لا، پنجره‌ها ، درها و سطوح رنگ‌شده را ترمیم کنند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *