چوب پلاست

قیمت دیوارپوش مناسب فومی

kianchoobco

دیوارپوش های فومی از محصولات کاربردی چوب پلاست ها به حساب می آیند. بنابراین تقاضا برای خرید آن ها بسیار زیاد است. در گذشته از موزاییک و کاشی برای پوشش دیوارها استفاده می شد اما امروزه از دیوارپوش های فومی برای آن ها استفاده می شود. بنابراین قیمت دیوارپوش مناسب فومی برای همه خریداران و افارادی که از آن استفاده می کنند مهم است.

برای خرید چوب پلاست در گلستان و سایر محصولات چوبی می توانید از فروشگاه کیان چوب گلستان اقدام به خرید کنید. در این فروشگاه محصولات چوب پلاست با بهترین قیمت و کیفیت در اختیار خریداران قرار می گیرد. در این یادداشت می خواهیم به بررسی عوامل موثر بر قیمت گذاری دیوارپوش ها و همچنین معرفی دیوارپوش های مناسب به لحاظ قیمتی و کیفیت در بازار بپردازیم.

قیمت دیوارپوش های فومی به چه عواملی وابسته است؟

دیوارپوش های فومی با توجه به کیفیت و جنس موادی که در آن ها به کار می رود دارای قیمت ها متنوع و گسترده ای هستند. این دیوارپوش ها معمولا به چندین دسته مختلف تقسیم می شوند. دیوارپوش های فومی یکی از انواع این دسته ها هستند. باید بدانید که هرچه کیفیت محصول شما بالاتر می رود قیمت آن نیز بیشتر می شود. لذا برای تهیه یک جنس خوب باید هزینه درخوری را انجام دهیم.

اما حال برویم به سراغ مواردی که قیمت یک دیوارپوش را تعیین می کنند. دیوارپوش های فومی برحسب ابعاد و اندازه هایشان معمولا به 4 دسته تقسیم می شوند. این دیوارپوش ها برحسب ابعاد و اندازه هایشان دارای مقادیر مختلفی از مواد اولیه هستند. دیوارپوش های فومی به این چهار دسته تقسیم می شوند:

ابعاد 30 در 30، ابعاد 50 در 50، ابعاد 70 در 70 و همچنین در ابعاد 70 در 77. این ها ابعادی هستند که برحسب آن ها دیوارپوش های فومی را دسته بندی می کنند. دیوارپوش های فومی معمولا به دو دسته ایرانی و چینی تقسیم بندی می شوند. به طرو قطع می توان گفت دیوارپوش هایی که در گروه کیان چوب تولید و در بازار عرضه می شود یکی از بهترین جنس های دیوارپوش در بازار است. بنابراین به هنگام خرید مدل ایرانی و چینی حتما به این مورد دقت کنید.

 

 

انواع دیوارپوش ها چه تفاوت هایی با هم دارند؟

همانطور که در بالا نیز اشاره کردیم دیوارپوش های فومی بر حسب ابعاد و اندازه هایشان به 4 دسته مختلف دسته بندی می شوند. اما این 4 دسته چه تفاوت هایی با هم دارند؟ در پاسخ باید بگوییم که در همین ابتدا همانطور که از نحوه دسته بندی این دیوارپوش ها مشخص است ابعاد و اندازه های آن ها اولین تفاوت واضح و مشخص این دیوارپوش های با یکدیگر است.

مورد بعدی که می توان به آن اشاره کنیم این است که مواد اولیه ای که در آن ها به کار می رود با توجه به اندازه های آن ها با یکدیگر متفاوت است. به طوریکه در دیوارپوش های بزرگتر این مواد بیشتر و در دیوارپوش های کوچکتر این مواد کمتر است. بنابراین می توانیم بگوییم که قیمت تمام شده برای آن ها نیز باید با هم متفاوت باشد.

 

تفاوت قیمت ها بین انواع دیوارپوش های فومی

طبیعتا قیمت تمام شده برای دیوارپوش بزرگتر از قیمت تمام شده برای دیوارپوش کوچکتر بیشتر خواهد بود و این می تواند تفاوت دیگری باشد که می توانیم برای آن ها بر بشماریم. موضوع بعدی که مطرح می شود این است که کاربرد این دیوارپوش ها هم با یکدیگر متفاوت است. پیش از این اشاره کردیم که دیوارپوش ها با توجه به نوع ساخت و مواد اولیه ای که در آن ها به کار می رود می توانند عایق های خوبی باشند. این دیوارپوش ها عایق های بسیار خوبی برای حرارت، بردوت و صوت هستند و می توانند در محیط های مختلف به کار آیند.

معمولا مدل های متوسط این نوع دیوارپوش ها که شامل دیوارپوش های 30 در 30 و 40 در 40 می شوند برای منازل مسکونی غالبا به کار می روند. عموما آشپزخانه های منازل مسکونی را می توان با این مدل ها پوشش داد. اما در مقابل دیوارپوش های بزرگتر را در محیط های دیگری به کار می برند. این دیوارپوش ها را در محیط هایی مثل بیمارستان ها به کار می برند. البته که می توان در منازل مسکونی هم بکار ببریم اما با توجه به سایزی که دارند کمی کار را سخت می کنند. این دیوارپوش های بزرگ ابعادی به اندازه های 70 در 70 دارند و با توجه به کشور سازنده آن ها دارای صفحات با ابعاد مختلفی هستند.

ماندگاری دیوارپوش های فومی

نکته مهم دیگری که باید در استافده از دیوارپوش های فومی در نظر بگیریم این است که ماندگاری این دیوارپوش ها چقدر است؟ شاید برای شما هم مهم باشد که برای دیوارپوش چند بار هزینه نکنید و با تهیه یک یا دو مورد از این محصول نیازتان را برطرف سازید. به همین دلیل باید در خصوص ماندگاری این نوع از دیوارپوش ها اطلاعات لازم را بدست آوریم.

به طور قطع برای هر پروژه ای صرفه جویی در هزینه ها می توانند یک عامل مهم و به صرفه باشد. بنابراین باید تلاش بکنیم با حداقل هزینه ها حداکثر استفاده ها را از محصولات و اجناسی که تهیه کردیم ببریم. برای دیوارپوش ها هم این قاعده صدق می کند بنابراین استفاده از دیوارپوش هایی که برای ما به صرفه تر باشد در اولویت است.

با توجه به این که دیوارپوش های فومی نسبت به کاغذ های دیواری ضخیم تر و نرم تر هستند می توانند برای مدت زیادی روی دیوار دوام و ماندگاری داشته باشند. خوبی دیگر این دیوارپوش ها این است که روی دیوار فرسوده نمی شوند و می توان آن ها به صورت مداوم شست. همچنین این که قابلیت تعویض و جایگزینی راحتی نیز دارند.

دیوارپوش های فومی در مقابل رطوبت، مواد شیمیایی، حلال ها، گریس، کپک، پوسیدگی، باکتری ها و موارد دیگر مقاومت و دوام بالایی دارند. این امر باعث می شود که بتوان از آن ها به مدت طولانی روی دیوارها استفاده کرد. به این طریق دیگر نیازی نیست که چندین مورد از دیوارپوش ها را برای پروژه ها تهیه کنیم و تهیه یک مورد از آن ها می تواند کفایت باشد. در ادامه نیز این روند باعث صرفه جویی بیشتر و بهتر در هزینه ها می شود و کار را بهینه تر می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *